Vagt og sikkerhed

Vores tryghedspædagoger og vagter sikrer en ramme for god- og hensynsfuld adfærd og faciliterer at børn- og unge i praksis kan lykkes sammen som fællesskab, også der hvor det kan være svært.

Fællesskab og tryghed kræver et fælles ståsted i forhold til adfærd og kommunikation - vi sikrer det fælles ståsted

Vi er optagede af at være professionelle ambassadører for ordentlig adfærd, venlig og fællesskabsunderstøttende kommunikation. Derfor er vi den foretrukne samarbejdspartner for de skoler og institutioner der har truffet et aktivt og strategisk tilvalg om at vagt- og sikkerhedspersonale i praksis skal kunne understøtte skolens værdier og aktivt skal sikre en god og ordentlig feedbackkultur – også når det handler om regelhåndhævelse eller grænsesætning.

Vi er vores erfaring, metoder og redskaber – og vores erfaring er, at når I først har oplevet, at vi i praksis er det vi siger vi er – så er der ingen vej tilbage.

Det er også dette der gør, at vi kan benyttes ved behov i dagtimerne både på og udenfor skolens område uden at det opleves som “optrappende” eller “for kontrolagtigt”. Vores personale er eksperter i at kommunikere ordentligt og i øjenhøjde med børn- og unge på skoler og uddannelsesinstitutioner.

Ingen opgave er for lille, ingen er for stor og ingen for kompleks.

Få et samarbejde med os

Har du et ønske om at samarbejde med os eller har du et spørgsmål til os, så ring eller skriv til os via nedenstående oplysninger.

En skræddersyet løsning

Vi arbejder i hele Danmark – også på ikke bro-faste øer og kan hjælpe med kort varsel.