Grundskole

Vi hjælper din skole med udfordringer, kriser og behov i forhold til adfærd, kommunikation, konflikter og kultur. Arbejdet med udvikling af god adfærd, konstruktiv kommunikation, fællesskab og en tryg klasserums- og frikvarterskultur er blevet tiltagende kompleks.

Der er flere børn- og unge med behov for klare og forudsigelige rammer samtidigt med at der er flere og flere børn, unge og forældre der enten ikke “bare sådan” anerkender lærerens- og skolens autoritet.

Samtidigt stilles der større og større krav til at lærerne er inddragende, forstående og at der skal være plads til alle i grundskolen. I kombination med nedskæringer på specialområdet samt effekterne af “den rummelige folkeskole” giver det nogle særdelse vanskelige arbejds- og samarbejdsvilkår.

Vi kender grundskolen – og folkeskolen indefra og udefra. Vi kan hjælpe med at komme på plads med din skoles  udfordringer, behov og ønsker – på en måde der er tilpasset jeres virkelighed og den konkrete kontekst.

Få et samarbejde med os

Har du et ønske om at samarbejde med os eller har du et spørgsmål til os, så ring eller skriv til os via nedenstående oplysninger.

En skræddersyet løsning

Vi arbejder i hele Danmark – også på ikke bro-faste øer og kan hjælpe med kort varsel.