Om os

Vi hjælper skoler og uddannelsesinstitutioner med udfordringer, kriser og behov i forhold til adfærd, kommunikation, konflikter og kultur.

Vi har 25 års erfaring med at arbejde med grundskoler og ungdomsuddannelser omkring trivsels-, konflikt- og sikkerhedsspørgsmål.

Vores medarbejdere har alle personlig erfaring med at arbejde med konflikthåndtering og forebyggelse i skole- og uddannelsesmiljøer.

Vi er kendt for at arbejde effektivt i krydsfeltet mellem rådgivning/sparring, handling/håndtering og undervisning/facilitering.

Kombinationen af lang erfaring med konfliktarbejde fra skole- og undervisningsområdet og så relevante akademiske uddannelser og specialer indenfor pædagogik, kommunikation, sikkerhed, antropologi og organisation gør, at vi er den eneste nationale aktør, der på et højt fagligt niveau og med en meget tung erfaring fra konfliktarbejde og kulturforandring i skole- og undervisningssektoren kan bistå med det, der måtte være behov for for at komme i mål med, det der måtte være udfordringen eller behovet.

Vores fokus er, at tiltag og processer skal føre til faktiske resultater og løsninger i praksis

Vores tænkning

Hvis en skole eller en uddannelsesinstitution oplever udfordringer omkring adfærd, kommunikation og trivsel, er det afgørende at kunne identificere, hvad det egentligt handler om for ikke at komme til “bare at gøre mere af det samme”. Fordi vores tænkning er udviklet på baggrund af meget forskellige faglige specialer, og på baggrund af en meget lang erfaring fra skole- og uddannelsesområdet ved vi, at der er stor forskel på den enkelte institutions svagheder, styrker – og dermed behov. Det er vigtig, at der sættes ind der, hvor behovet er – ikke der, hvor det antages at være.

Beslutningsgrundlag

Vi tænker i helheder og ser problemer og udfordringer som en del af del lokale system – den lokale kultur. På den måde handler  udfordringer omkring adfærd og trivsel i en klasse ofte om kvaliteten i det konfliktfaglige teamsamarbejde, manglende præcision i aftaler og afklaringer omkring klasserumsreglerne samt præcis organisatorisk forventningsafstemning vedr. procedurer og konsekvenser samt præcis ledelsesunderstøttelse.

Få et samarbejde med os

Har du et ønske om at samarbejde med os eller har du et spørgsmål til os, så ring eller skriv til os via nedenstående oplysninger.

En skræddersyet løsning

Vi arbejder i hele Danmark – også på ikke bro-faste øer og kan hjælpe med kort varsel.