Om Skoletryghed.dk

SIKKERHEDSBAGGRUND OG KONKRET ERFARING

Vores personale har alle en sikkerhedsbaggrund og konkret erfaring med at arbejde med og håndtere adfærd tillige med en relevant  videregående uddannelsesmæssig overbygning, herunder bl.a. Pædagogisk antropologi, pædagogik, psykologi, lærer.

Vi samarbejder tæt med Center for konfliktforebyggelse der er vores datterselskab.

Mange af vores konsulenter arbejder både operativt med pædagogisk tryghed og sikkerhed generelt men udlånes også til Center for konfliktforebyggelse hvor der arbejds bredt med konfliktmægling, konfliktforebyggelse, konflikthåndtering og konfliktløsning i Kommuner, Staten og i private organisationer

Vi er eksperter i forebyggende, tryghedsskabende og udviklende pædagogisk intervention i pædagogiske læringsmiljøer

Der kan være stor forskel på hvorfor der opstår særlige adfærdsmæssige udfordringer på en skole eller på en ungdomsuddannelse. Det kan bl.a. skyldes enkeltpersoner eller grupperinger, det kan skyldes utilfredse forældre eller familiemedlemmer, det kan skyldes uvedkommende på skolens område eller medarbejdere der ikke er klædt tilstrækkeligt på til netop den konkrete problematik.

Vores tilgang er, at konkrete udfrodringer skal løses hurtigt , men på en måde der er konstruktiv, forebyggende og holdbar også på sigt.

Søger du en skræddersyet løsning?

Ring eller send en mail, så sender vi et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

70 70 50 85

kontakt@skoletryghed.dk

Har du lyst til at samarbejde med os?

Har du et ønske om at samarbejde med os eller har du et spørgsmål til os, så ring eller skriv til os via nedenstående oplysninger.