Vagt- og sikkerhedspersonale

Vælg den højeste standard inden for sikkerhed

Vores vagt- og sikkerhedspersonale er pædagogisk og kommunikativt indstillet, er vant til at arbejde professionelt med børn og unge og har relevant videregående uddannelsesmæssig overbygning.

For os handler det om at finde den sikkerhedsløsning, der passer til netop jeres skole/uddannelsesinstitution hvad enten det handler om:

Preventiv tilstedeværelse
Fester & arrangementer

Vi tager os af skoles små såvel som store arrangementer

Med Skoletryghed som skolens sikkerhedsbureau varetager vi alle typer sikkerhedsmæssige opgaver. Vi har stor erfaring med afvikling af koncerter med store kunstnere såvel som almindelige elevfester eller fredagscaféer. Fælles for alle arrangementer er, at sikkerheden vil være af højeste standard, hvor både elever, lærer og ledelse føler sig i trygge hænder. Lige meget hvor mange arrangementer skolen afvikler i løbet af et år, vurderer vi alle hver for sig, så løsningen kommer til at passe skolens behov.

Vores sikkerhedskonsulenter har fokus på at forebygge konflikter

Med en sikkerhedsløsning hos Skoletryghed følger et yderst dedikeret team af sikkerhedskonsulenter, der er nøje udvalgt efter deres personlige egenskaber og professionalisme. Alle sikkerhedskonsulenter er internt uddannet i konfliktforebyggelse og forstår at kommunikere på en empatisk og deeskalerende måde med eleverne. Jeres skole får tildelt en fast teamleder, så der opretholdes en tæt dialog, så vi kan blive ved med at forbedre vores service hos jer.

Vi er eksperter i netop jeres skole

Vores konsulenter udarbejder en standard opgaveprocedure (SOP) for jeres institution, således at vores sikkerhedsløsning bliver skræddersyet til skolens arkitektur og miljø.  Vi foretager løbende sikkerheds – og risikovurdering i samarbejde med skoles ledelse for kontinuerligt at sikre de bedste rammer for arrangementerne.

Ledelsen får dokumentation for hver fest

Teamlederen aflægger rapport efter hver fest, som skolen har adgang til på vores hjemmeside. Med rapporten har skolen altid et overblik over, hvordan arrangementet er forløbet, således elever med uhensigtsmæssig adfærd kan hjælpes i tide. Rapporten er et stærkt redskab for skolens ledelse.

Søger du en skræddersyet løsning?

Ring eller send en mail, så sender vi et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

kontakt@skoletryghed.dk

70 70 50 85

Skal vi tage os har sikkerheden for jeres næste arrangement?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus a mollis ipsum. Pellentesque venenatis, lectus in consectetur finibus, metus quam pharetra sem,