Professionelt bar- og garderobepersonale

PROFESSIONELT BAR- OG GARDEROBEPERSONALE

Udover vores kernesikkerhedsprodukter – Sikkerhedspersonale, MEDIC og Den Misbrugs-forebyggende Enhed – tilbyder vi også professionelt festpersonale med speciale i andre essentielle dele af en velfungerende eventafvikling, såsom bar- og garderobehåndtering og parkeringsvagter. Vi laver gerne en skræddersyet løsning, tilrettelagt eft er lige netop jeres konkrete problemstilling, og derfor anbefaler vi at kontakte os for at få en løsning; målrettet jeres specifikke behov.

BARPERSONALE

Skoletrygheds kompetente bartendere kombinerer et fokus på at øge den sociale ansvarlighed i baren med høj faglig standard inden for serviceoptimering og reduktion af spildomkostninger ved bardriften. Det betyder, at vi ikke bare kan tilbyde en kompetent og effektiv barydelse med tilfredse kunder og øget omsætning pr. fustage, men at bartenderen også er opmærksom på, at jeres elever ikke får for meget at drikke. Vores bartender sikrer, med aktivt fokus på elevernes tryghed, at promillen til skolefesten bliver på et forsvarligt niveau, hvor det handler om at have det sjovt og få løst lidt op for hæmningerne, men ikke om at drikke sig fra sands og samling. Med vores barpersonale er skolen sikret en socialt ansvarlig barløsning med et højt serviceniveau.

GARDEROBEPERSONALE

Skoletrygheds kompetente garderobepersonale sikrer en effektiv og gnidningsfri garderobe med et kompetent personale, som er fagligt trænet til at håndtere de udfordringer, og eventuelle konfliktsituationer, som kan opstå i forbindelse med garderobehåndteringen. Vi vil eft er samtale med jer specialdesigne en garderobeopsætning, som vil være tilpasset til lige netop jeres skole. Vi stiller op med et yderst effektivt og kompetent garderobepersonale, der er uddannet professionelt af tidligere nattelivsgarderobepersonale. Vi sørger for, at garderoben til jeres fester kommer til at fungere gnidningsfrit og eff ektivt, uden klager over betjeningen.

Vores garderobepersonale er oplært i det følgende:

  • Lovgivning og regler.
  • Opstilling af en professionel garderobe.

  • Hurtig, effektiv og professionel garderobeprocedure og betjening.

  • Kundeservice udover det sædvanlige.

  • Korrekt håndtering af udleveringsprocedurer, i tilfælde af mistet garderobenummer.

GARDEROBEKONSULENTER TIL HJÆLP AF ELEVER MED ANSVAR FOR GARDEROBEN

Vores garderobekonsulenter hjælper eleverne til at styre garderoben gnidningsfrit under arrangementer. Konsulenten kommer 30 minutter før arrangementet og sætter eleverne ind i Skoletrygheds procedure for at styre garderoben, som er udviklet på baggrund af forsvarlig praksis, samt anbefalingerne fra Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme – som håndterer sager omkring erstatningsansvar. Konsulenten bliver hele aft enen for at bistå med rådgivning og praktisk hjælp til eleverne. Med denne ydelse stiller vi følgende krav til eleverne:

  • Eleverne skal møde op 30 minutter før arrangementet for at blive orienteret.
  • Eleverne skal møde op 30 minutter før arrangementet for at blive orienteret.

  • Eleverne må ikke være påvirket af alkohol under aft enen.

  • Eleverne må ikke forlade garderoben uden for de aftalte tider.

Søger du en skræddersyet løsning?

Ring eller send en mail, så sender vi et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

70 70 50 85

kontakt@skoletryghed.dk

Forebyggelse-, håndtering- og løsning af konkrete problemer og konflikter

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til ovenstående, så kontakt os idag og hør nærmere.