Misbrugsforebyggende enhed (MFE)

Vi yder pædagogisk støtte til elever og afdækker skolens udfordringer med stoffer

Få det store overblik

Skoletryghed forstår, at elever kan føle sig fristede eller pressede til at prøve euforiserende stoffer. Elever skal hjælpes til at tage den rigtige beslutning gennem en klar anti-narko kultur på institutionen, hvor både ledelsen og det tilknyttede sikkerhedsbureau sammen yder en forebyggende indsats.

Skoletryghed understøtter uddannelsens anti-narkopolitik gennem vores Misbrugsforebyggende Enhed, der har til formål at afdække skolens udfordringer med stoffer og yde pædagogisk støtte til udfordrede elever under skolens arrangementer.

Skoletrygheds Misbrugforebyggende Enhed hjælper skolen med…

  • At afdække udfordringer med stoffer på uddannelsesinstitutionen gennem test af overflader og elever under arrangementer. Alt foregår i fuldkommen diskretion.
  • At fortælle eleverne om skolens narkopolitik og fælles forebyggende arbejde mod euforiserende stoffer på skolen.
  • At yde pædagogisk støtte til elever og hjælpe dem med at tage de rigtige beslutninger i løbet af festen.

Vores fokus er at give skolen det store overblik over misbrugets omfang og gøre det muligt at handle inden stoffer bliver et umiddelbart problem, samt sende eleverne et klart signal om institutionens politik og værdier.

Ønsker I at understøtte jeres anti-narkopolitik på skolen med konkret handling? Få tilknyttet vores Misbrugsforbyggende Enhed. Kontakt os nu.

Søger du en skræddersyet løsning?

Ring eller send en mail, så sender vi et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

kontakt@skoletryghed.dk

70 70 50 85

Skal vi aktivt støtte skolens anti-narko politik?

Indimellem sker det også, at euforiserende stoffer/narkotika, som en del af unges festkultur, er centrum for opmærksomhed i medierne. Af denne årsag kan skolerne hurtigt stå for skud med spørgsmål som kalder på flere restriktioner og grænser for unges festkultur. I denne forbindelse anbefaler SkoleTryghed at holde de unges forbrug af narkotika under skarpt opsyn via ”MFEens” indsats, og på baggrund af kvalitative metoder, samt et udførligt rapportarbejde, indgå i et samarbejde, der kan skabe indblik i en potentiel misbrugskultur.