Festudvalgskonsulent

 

Giv jeres festudvalg et ekstra boost og inspiration med en sparringspartner fra skoletryghed.dk.

Vi har mange års erfaring inden for afholdelse af events på gymnasier og uddannelsesinstitutioner og kan derfor skabe tryghed hos både festudvalgsformanden og resten af festudvalget.

Med en festudvalgskonsulent får festudvalgsformanden en hotline, som han altid kan skrive eller ringe til, og I kan også få konsulenten ud til nogle af jeres møder i løbet af året for at få svar på  spørgsmål fra hele festudvalget. Der bliver kun tilknyttet en enkelt og fast konsulent til jeres festudvalg, så I får en sparringspartner, der får indgående kendskab til netop jeres festudvalg og jeres skole, ligesom han har dybtgående indblik i både restaurationslovgivningen og holder sig ajour med alle nye tiltag fra ministeriet. Det betyder, at vi hele året kan hjælpe med alle aktuelle spørgsmål.

I kan også tilkøbe hjælp til optimering af indgang, garderobe, bar, køsystemer og til holde øje med evt. svind i baren.

Viby Gymnasium & HFs festudvalg fortæller om at have tilknyttet en festudvalgskonsulent:

”Det har givet en kæmpe tryghed som ny formand at vide, at man altid kan skrive og ringe til vores festudvalgskonsulent, hvis jeg har et spørgsmål eller er i tvivl. Du besidder en enorm viden inden for faget, der gør, at man ikke er i tvivl om, at man altid får den rette vejledning og hjælp. Derudover er det fedt, at du har deltager til enkle møder og vores første fest. Dette var med til at skabe en ”autoritet” overfor de nye medlemmer samt en seriøsitet i festudvalget, samtidigt med at vi stadig har det sjovt og fester sammen. Det er i hvert fald enormt anbefalelsesværdigt, hvis man ønsker en god fest og et godt sammenhold, i trygge rammer for festudvalgsformanden.” – Heidi Clemens Østergaard, festudvalgsformand på Viby Gymnasium & HF, om deres tilknyttede festudvalgskonsulent.

 

 

Priser:

3 måneder: 7 500,- eksklusiv moms.

6 måneder: 13 000,- eksklusiv moms.

12 måneder: 18 000,- eksklusiv moms.

For nærmere information eller spørgsmål kan du kontakte os på:

Mobil: 27 57 77 57 

Mail: cwh@skoletryghed.dk