Parkeringsservice

PARKERINGSSERVICE

Trafikkaos i spidsbelastningssituationer eller fyldte parkeringspladser til orienteringsaft ener, fester eller til åbent hus arrangementer, kan let blive et irritationsmoment for forældre og medarbejdere. Ved brug af Skoletrygheds Parkeringsservice skabes der orden, tryghed og sikkerhed på skolens parkeringspladser. Ved ankomst bydes deltagerne velkommen og får med det samme et betryggende indtryk af, at der hersker en god ro og orden omkring parkeringsforholdene på skolen. Vi laver gerne en skræddersyet løsning, tilrettelagt eft er lige netop jeres konkrete problemstilling, og derfor anbefaler vi at kontakte os, for at få et tilbud tilrettelagt specifikt eft er jeres behov og ønsker.

Vi sikrer:

  • At parkeringskaos undgås.
  • At parkering kun bruges af dem, som de ledige parkeringspladser er tiltænkt.
  • At trafik og parkeringsregler overholdes, og parkeringen afvikles i god ro og orden.
  • At der i spidsbelastningssituationer er styr på situationen i kraft af en kompetent parkeringsmedarbejder, som kan henvise til ledige pladser og konfliktforebygge og mægle i tilfælde af uoverensstemmelser.
  • At der i forbindelse med aftenarrangementer bliver holdt øje med parkeringspladsen, så risikoen for hærværk og tyveri, mod de parkerede biler, formindskes.
  • At der i forbindelse med fester og lignende arrangementer skabes plads til, at brandvæsen, ambulancer og lægebiler kan komme til.

Søger du en skræddersyet løsning?

Ring eller send en mail, så sender vi et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

70 70 50 85

kontakt@skoletryghed.dk

Forebyggelse-, håndtering- og løsning af konkrete problemer og konflikter

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til ovenstående, så kontakt os idag og hør nærmere.