Den Gode Leder

Klæd festudvalget på til det nye skoleårs essentielle rekrutteringsrunde

LEDERSKAB MED VÆRDI

Medlemmer af en skoles festudvalg påtager sig et stort ansvar i forhold til afvikling af arrangementer på ungdomsuddannelsen. Det er afgørende for festens tryghed og sociale atmosfære, at medlemmerne kan håndtere de ledelsesmæssige udfordringer, der vil opstå før, under og efter fester på skolen. Den Gode Leder er et åbent kursus for landets festudvalgsformænd og næstformænd, samt festudvalgsmedlemmer, der sidder med et særligt ansvar inden for bar, gaderobe, varebestilling og andre funktionsområder.

Værdiskabende lederskab i festudvalg
Med udgangspunkt i Skoletrygheds organisationsmodel vil deltagerne blive uddannet i ledelsesmetoder relevante for festudvalgets forskellige funktioner, herunder directive management, co-creation og anerkendende ledelse.

Medlemsmotivation i et frivilligmiljø

Deltagerene lærer at sætte klare retningslinjer og målsætninger for deres ansvarsområder, så de involverede er motiveret til at løfte opgaven i et frivilligmiljø.

Maksimering af de individuelle kompetencer
Deltagerne vil forstå at spotte, tiltrække og rekruttere elever med gode kompetencer, så festudvalget bliver drevet af kvalificerede medlemmer i funktioner, der passer dem.

Som en del af forløbet modtager deltagerne et kursusbevis, der bekræfter at deltageren har opnået kompetencer inden for ledelse.

FORMAT
Fås som åbent kursus.

TID
Den 5. april, 10.00 – 16.00

STED
Ryesgade 29, 5 sal th, 8000 Aarhus C

LÆNGDE
6 timer

Hvis festudvalget mangler evnen til at organisere sig og skabe meningsfulde arrangementer, er Festudvalgskurset det dette valg.

PRISER Åbent Lukket
Enkelt 1599 kr. pr. deltager N/A
Tilkøb 1199 kr. pr. deltager N/A
Med certificering 999 kr. pr. deltager N/A

Tilmelding:
Email: daniel@skoletryghed.dk
Tlf: 7070 5085

Søger du en skræddersyet løsning?

Ring eller send en mail, så sender vi et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

70 70 50 85

kontakt@skoletryghed.dk

Ønsker du at blive den gode leder?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus a mollis ipsum. Pellentesque venenatis, lectus in consectetur finibus, metus quam pharetra sem,