Førstehjælpskursus

FØRSTEHJÆLPSKURSUS

Formålet med kurset er at blive i stand til at udøve livreddende førstehjælp i tilfælde af livstruende ulykker, alvorlig forgift ning eller pludselig alvorlig sygdom. Kurset er særligt målrettet førstehjælp i et festmiljø og vil derfor tage særligt fat i festrelaterede problemstillinger, som eksempelvis alkoholforgift ning, men vil derudover komme godt omkring de grundlæggende førstehjælps-procedurer og almene problemstillinger i forbindelse med førstehjælpssituationer.

 

INDHOLD

Vi gennemgår teori og praksis med udgangspunkt i en række forskellige konkrete nødsituationer fra udvalgte virkelige hændelsesforløb. Vi øver førstehjælp i de forskellige typer af nødsituationer i så realistiske omgivelser som muligt, så deltagerne får alle teknikkerne grundigt ind under huden. Deltagerne vil lære: hvordan man på en enkel måde vurderer en persons tilstand og giver den korrekte og nødvendige førstehjælp, herunder træning i grundlæggende førstehjælpsteknikker:

Kursisterne lære:

  • Akut luft vejshåndtering.
  • Vurdering af vejrtrækning.
  • Håndtering af bevidstløse.
  • Vurdering af alvorligheden af alkoholindtag.
  • Hvornår der skal ringes efter hjælp?

Kursus/temadag

3-7 timer

Målgruppe

Alle undervisere samt ledere, herunder særlig-pædagogisk-leder og uddannelsesledere, TAP personale samt elever med særlige roller.

Søger du en skræddersyet løsning?

Ring eller send en mail, så sender vi et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Forebyggelse-, håndtering- og løsning af konkrete problemer og konflikter

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til ovenstående, så kontakt os idag og hør nærmere.